Projektet Fushë Kosovë

Kompleksi Banesor | 11

Linda 11 po merr hapat e saj të parë drejt sigurimit të një ambienti të qetë, komod e relaksues. Ky kompleks është i projektuar duke përzgjedhur çdo detaj me kujdes të madh.
Shiko Projektin

Kompleksi Banesor | 10

Al Trade Center, ju prezanton dy komplekset Linda 9 dhe Linda 10, që kanë filluar të jetësohen, duke iu bashkuar edhe komplekseve tjera. Këtu do të jetohet ndryshe, më komoditet, rehati dhe siguri për të gjithë.
Shiko Projektin

Kompleksi Banesor | 9

Al Trade Center, ju prezanton dy komplekset Linda 9 dhe Linda 10, që kanë filluar të jetësohen, duke iu bashkuar edhe komplekseve tjera. Këtu do të jetohet ndryshe, më komoditet, rehati dhe siguri për të gjithë.
Shiko Projektin

Kompleksi Banesor | 8

Kemi vënë gurë themelin e kompleksit Linda 8. Kjo dëshmon punën e palodhshme dhe profesionale që po behet nga ne.
Shiko Projektin

Kompleksi Banesor | 7

Kompleksi afarist-banesor Linda 7, aty ku rehatia, komoditeti dhe siguria janë të bashkuar në një vend. Projekt që do t’ju mahnitë nga Arkitektura e saj, dhe madhështia që posedon.
Shiko Projektin

Kompleksi Banesor | 6

Rehatia, komoditeti dhe siguria të bashkuara në një vend!
Shiko Projektin

Kompleksi Banesor | LINDA 4 / 5

Rehatia, komoditeti dhe siguria të bashkuara në një vend!
Shiko Projektin

Kompleksi Banesor | LINDA 2 / 3

Rehati dhe komoditet që zgjatë!
Shiko Projektin

Kompleksi Banesor | LINDA 1

E veçantë, elegante dhe ndryshe nga ofertat tjera në Fushë Kosovë!
Shiko Projektin

Linda '13' Kati 1 deri 8

A1

117.174 m²

A2

122.426 m²

A3

87.593 m²

A4

89.512 m²

A5

67.180 m²

A6

82.760 m²

A7

87.012 m²

A8

122.790 m²

Linda ''13'' Kati 9 Penthouse

Tipi A1

121.161 m²

Tipi A2

87.405 m²

Tipi A3

91.220 m²

Tipi A6

105.085 m²

Tipi A6

105.085 m²

Tipet e objektit A1 - Kati 1

Tipi A1

121.161 m²

Tipi A2

87.405 m²

Tipi A3

91.220 m²

Tipi A6

105.085 m²

Tipi A1

121.161 m²

Tipi A2

87.405 m²

Tipi A3

91.220 m²

Tipi A6

105.085 m²