KARAKTERISTIKAT E KOMPLEKSIT

Hapësira të gjelbëruara si dhe kënde të lojërave për fëmijë

Furnizim me energji elektrike për hapësira të përbashkëta 24/h

Furnizim me ujë 24/h

Vëzhgim me kamera 24/h​

Dritare nga PVC, me 8 dhoma termike me 9 mure ndarse

Objektet janë të pajisur me ashensor të cilësisë së lartë

Fshesa qëndrore, sistem vakum i instaluar në çdo banesë

Sistemi smart home
/ shtëpi e mençur

Sistemi i sigurisë
kundër zjarrit

Sistem të plotë menaxhimi, mirëmbajtje me shtëpiak të dedikuar

Supermarket

Restaurant

Këndi i lojërave për fëmijë​t

Pishinë të mbyllur dhe sauna

Qendër fitnesi

Parking të mjaftuëshme për banoret

SPA

Kopsht për fëmijë

Mjeku i lagjës
dhe barnatore

Dy Sisteme i ngrohjës qëndrore

Dysheme parketi
& pllaka qeramike

Linda '13' Kati 1 deri 8

A1

117.174 m²

A2

122.426 m²

A3

87.593 m²

A4

89.512 m²

A5

67.180 m²

A6

82.760 m²

A7

87.012 m²

A8

122.790 m²

Linda ''13'' Kati 9 Penthouse

Tipi A1

121.161 m²

Tipi A2

87.405 m²

Tipi A3

91.220 m²

Tipi A6

105.085 m²

Tipi A6

105.085 m²

Tipet e objektit A1 - Kati 1

Tipi A1

121.161 m²

Tipi A2

87.405 m²

Tipi A3

91.220 m²

Tipi A6

105.085 m²

Tipi A1

121.161 m²

Tipi A2

87.405 m²

Tipi A3

91.220 m²

Tipi A6

105.085 m²