Linda 2 dhe 3

Kompleksi Linda 3 ka një menaxhim efikas të përhershëm, një rëndësi e veçantë i është kushtuar mirëmbajtjes dhe shërbimeve 24/h për banorët e saj. Kompleksi Linda 3, për komoditetin e banorëve ka planifikuar të ketë: një super-market me artikuj të ndryshëm, po ashtu shumë afër saj një kopsht për fëmijë, mirëmbajtje 24/h të kompleksit dhe të ashensorëve dhe furnizim me ujë 24h.

Kompleksi Linda 3, gjendet po ashtu afër Baumarket në Fushë Kosovë, afër Universitetit AAB. Me qasje tepër te lehte dhe shume afër rrugës magjistrale Prishtine – Fushe Kosovë. Kompleksi është i pajisur me leje të rregullt urbanistike dhe ndërtimore nga Komuna e Fushkosovës

Ngrohje qendrore: ç’do banesë (ka të inkorporuar dy sisteme, lokal dhe mundësinë e ngrohjes nga Termokosi kur te zgjerohet rrjeti në këtë rrugë). Kualiteti i dritareve: dritare nga PVC me profil 80mm, me 3 xhama dhe roleta të jashtme nga alumini. Termo izolimi: izolimi i jashtëm me lesh guri dhe tulla të fasadës. Dyert: dyer të blinduara dhe dyer të brendshme me mbi-ndriçim CPL. Muret ndarëse: ndarja në mes të banesave me dy mure dhe izolim akustik. Kualiteti i dyshemeve: dysheme laminati dhe pllaka qeramike. Orientimi i kompleksit është shumë i mirë për banim dhe ka diell të mjaftueshëm, është shumë i përshtatshëm për banim dhe ka pamje jug-lindore me ndriçim natyral të mjaftueshëm.

Karakteristikat e kompleksit

Numri i banesave: 112

Furnizim me energji elektrike për hapësira të përbashkëta 24/h

Furnizim me ujë 24/h

Sigurim dhe vëzhgim
me kamera 24/h

4 Ashensorë

Kontrolle te qasjes në hyrje​

Hapësire e dedikuar për fëmijët

Parking i veçantë mbitokësor

Sipërfaqja: ? m²

Linda '13' Kati 1 deri 8

A1

117.174 m²

A2

122.426 m²

A3

87.593 m²

A4

89.512 m²

A5

67.180 m²

A6

82.760 m²

A7

87.012 m²

A8

122.790 m²

Linda ''13'' Kati 9 Penthouse

Tipi A1

121.161 m²

Tipi A2

87.405 m²

Tipi A3

91.220 m²

Tipi A6

105.085 m²

Tipi A6

105.085 m²

Tipet e objektit A1 - Kati 1

Tipi A1

121.161 m²

Tipi A2

87.405 m²

Tipi A3

91.220 m²

Tipi A6

105.085 m²

Tipi A1

121.161 m²

Tipi A2

87.405 m²

Tipi A3

91.220 m²

Tipi A6

105.085 m²